Cei de la New Residence au pus urmatoarele semne obligatorii de afisat pe exteriorul locului de constructie, care contin detaliile autorizatiei de constructie.

Dupa cum se da la toate constructiile din zona nivelul de constructie este P+1+M, pentru ca terenul nu poate sa tina mai mult de P+2, fiind posibil sa cada la primul cutremur.

Imagini ale informatiilor legate de autorizatie de constructie New Residence Drumul Taberei

Autorizatie new residence drumul taberei - P+1+M si nu P+4!Autorizatie new residence drumul taberei - P+1+M si nu P+4!Autorizatie new residence drumul taberei - P+1+M si nu P+4!Autorizatie new residence drumul taberei - P+1+M si nu P+4!

Cu toate acestea din imaginile de pe prima pagina se poate vedea ca constructia va avea P+4 sau P+3+M, ceea ce inseamna ca incalca autorizatie de constructie.

In mod normal aceasta ar insemna ca aceasta constructie ar trebui demolata sau adusa inapoi la P+1+M, dar cum in Bucuresti Sector 5 ceea ce conteaza este spaga si nu legea, probabil ca nu se va intampla ceva prea curand.

Cu toate aceste, toate aceste documente sunt publice, deci ne facem datoria sa informam pe potentialii cumparatori si pe cei care doresc sa aplice legea, sa nu ia o teapa romaneasca!

Un gând despre „Autorizatia New Residence Drumul Taberei este P+1+M si nu P+4!

Lasă un comentariu