New Residence Drumul Taberei a depasit CUT-ul maxim legal

3. Care sunt parametrii legali pentru privind CUT (Coeficientul de Utilizare a Terenului) si POT (Procent de Ocupate a Terenului) pentru aceasta zona? (si eventual cum pare ca respecta complexul New Residence Drumul Cooperativei, dupa informatiile publice de pe site-ul lor). Se poate deroga de la acestea?

Raspuns 3:
CUT e raportul dintre suprafaţa planşeelor şi suprafaţa parcelei. CUT pentru L1e: maxim 1,8 (pentru nivel înălţime P+1 şi mansardă). Din informatiile de pe site-ul trimis de dvs. – Complexul New Residence (new-residence.ro) si imaginile postate de acestia pe Facebook – a ajuns la 4-5 nivele deasupra solului, deci nu respectă CUT maxim legal.

Derogări de la CUT nu pot fi făcute prin PUD, ci doar printr-o hotărâre a CGMB de modificare a însuşi Regulamentului Local de Urbanism al Municipiului Bucureşti (cel în vigoare aici: http://pmb.ro/servicii/urbanism/pug/regulament_local.php).

POT e raportul dintre amprenta la sol şi suprafaţa parcelei – POT pentru L1e: maxim 60 %

CUT maxim legal new residence drumul taberei POT maxim legal new residence drumul taberei

Acestea sunt raspunsurile primite de autorii acestui blog de la un avocat si urbanist consultati in data de 28 si 29.09.2016. Vedeti paginile de mai jos pentru celelalte raspunsurile complete: